• Passion4Goats
  • Jeltingalaan 33
  • 9285 WH Buitenpost
  • Netherlands
  • +31 (0)6 31 673 226
  • Passion4Goats op Facebook

Over ons

Ervaring en gespecialiseerd in koeiengenetica van diverse rassen, is de korte maar krachtige omschrijving waar Passion4Cows voor staat. Passion4Cows is ontstaan uit de behoefte aan een onafhankelijk aanspreekpunt op het gebied van genetica en fokkerij. Dat kan ‘ras gebonden’ zijn, maar Passion4Cows wordt vanuit de praktijk voornamelijk ingehuurd om kruisingsfokkerij te begeleiden. Wie op zoek is naar een onafhankelijke ‘expert’ die thuis is in alle bekende (productie)koeienrassen is bij Passion4Cows aan het juiste adres.

Dankzij een groot netwerk zowel in Nederland als in het buitenland weet Passion4Cows precies wat er speelt in de huidige (kruisings) fokkerij. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waardoor er een actueel advies op maat geleverd kan worden.

Passion4Cows is de enige, onafhankelijke organisatie in Nederland die echt gespecialiseerd is in de kruisingsfokkerij. Wij kunnen langs komen voor alleen een uitgebreid ‘algemeen fokkerij advies’, maar veelal vindt dit plaats in combinatie met een individueel paringsadvies per dier.

Eigenaar: Goffe de Boer

Heeft ruim 10 jaar ervaring in de rundveefokkerij als fokkerijspecialist en paringsadviseur, zowel in de Holstein- als in de kruisingsfokkerij. Naast het bedrijf Passion4Cows runt hij een soortgelijk bedrijf in de geitensector onder de naam Passion4Goats (www.passion4goats.com).